Qui som? - ¿Quiénes somos?

Som una associació sense ànim de lucre, formada per mestres, professors i pedagogs en actiu. Un dels nostres objectius és orientar als docents en la seva formació per millorar la seva tasca diària.

Per tal de portar a terme els nostres objectius, hem establert un conveni de col·laboració amb SomDocents. Aquesta entitat està especialitzada en cursos online com a formació permanent per al professorat.
 
Tots els nostres cursos estan reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya segons l'Ordre ENS/248/2012.   

Tal i com diuen els nostres estatuts, l'associació vol participar i cooperar amb organitzacions i empreses públiques o privades, en totes aquelles iniciatives que estiguin encaminades a la millora de l'educació dels infants i la formació permanent del professorat. Amb aquest propòsit, properament, analitzarem les necessitats reals de formació en escoles i iniciarem una cerca de professionals que vulguin cobrir aquestes necessitats.

_________________________________________________________________________________

Somos una asociación sin ánimo de lucro, formada por maestros, profesores y pedagogos  en activo. Uno de nuestros objetivos es orientar a los docentes en su formación para mejorar su tarea diaria. 

Para llevar a cabo nuestros objetivos, hemos establecido un convenio de colaboración con EducaciónDocente. Esta entidad está especializada en cursos online como formación permanente del profesorado. 
Todos nuestros cursos están reconocidos por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte mediante la Orden EDU/2886/2011.

Tal como dicen nuestros estatutos, la asociación quiere participar y cooperar con organizaciones y empresas públicas o privadas, en todas aquellas iniciativas que estén encaminadas a la mejor de la educación de los niños y niñas y la formación permanente del profesorado. Con éste propósito, próximamente, analizaremos las necesidades reales de formación en escuelas e iniciaremos una búsqueda de profesionales que quieran cubrir éstas necesidades.